Hjernen i anlegget

HI-FI: En surround-prosessor skal være hjernen i stereoanlegget ditt, uansett om du kobler til audio- eller videokomponenter. I neste uke plasserer vi to prosessorer på rundt 70.000 kroner i vårt referanseanlegg. Hvem er best?

Publisert
Sist oppdatert

Lei av daff lyd i stua? Vi også...

Men nå er det bare å pantsette boligen og selge bilen, for i neste uke sammenligner vi to anerkjente prosessorer i den øvre prisklassen: Meridians 568.2 MM har allerede høstet lovord i internasjonal presse, og skal nå få kjørt seg mot den norsk-finsk lagde og amerikanskeide nykommeren Parasound Halo C1. Testen vil bli gjennomført på - stort sett - det samme anlegget som vi brukte da vi koste oss med C1s lillebror, Halo C2.

Artikkelen om Halo C2 & store bilder av testanlegget finner du her.Ny DVD-spiller & effekt-forsterkere

Som vi skrev da vi så på Halo C2, kan det bli en dyr fornøyelse å bli bitt av basillen. Vi har derfor oppdatert testanlegget.

DVD-spilleren fra forrige runde har fått fyken. Det har også forsterkerne...

For å høyne kvaliteten i flere ledd klinker vi likegodt til med Meridians DVD 598DP-spiller - som også inneholder Motorola 56367 (DSP = Digital signalprosessor) på 150 MHz.

Rotelforsterkerne er skiftet med 2 Halo effektforsterkere i THX Ultra 2 klassen (A-52 5*125 watt, balansert, og en A-21 på 2*250 watt.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer