Hjernen i anlegget

HI-FI: En surround-prosessor skal være hjernen i stereoanlegget ditt, uansett om du kobler til audio- eller videokomponenter. I neste uke plasserer vi to prosessorer på rundt 70.000 kroner i vårt referanseanlegg. Hvem er best?

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lei av daff lyd i stua? Vi også...

Men nå er det bare å pantsette boligen og selge bilen, for i neste uke sammenligner vi to anerkjente prosessorer i den øvre prisklassen:

  • Meridians 568.2 MM har allerede høstet lovord i internasjonal presse, og skal nå få kjørt seg mot den norsk-finsk lagde og amerikanskeide nykommeren Parasound Halo C1.
Testen vil bli gjennomført på - stort sett - det samme anlegget som vi brukte da vi koste oss med C1s lillebror, Halo C2.

Artikkelen om Halo C2 & store bilder av testanlegget finner du her.

Ny DVD-spiller & effekt-forsterkere

Meridian: Prosessor 568.2 & DVD-spiller DVD 598DP
Pressefoto fra Meridian.co.uk
Meridian: Prosessor 568.2 & DVD-spiller DVD 598DP
Pressefoto fra Meridian.co.uk Vis mer


Som vi skrev da vi så på Halo C2, kan det bli en dyr fornøyelse å bli bitt av basillen. Vi har derfor oppdatert testanlegget.

DVD-spilleren fra forrige runde har fått fyken. Det har også forsterkerne...

For å høyne kvaliteten i flere ledd klinker vi likegodt til med Meridians DVD 598DP-spiller - som også inneholder Motorola 56367 (DSP = Digital signalprosessor) på 150 MHz.

Rotelforsterkerne er skiftet med 2 Halo effektforsterkere i THX Ultra 2 klassen (A-52 5*125 watt, balansert, og en A-21 på 2*250 watt.)

Vi gleder oss, og korter ventetiden med å sammenligne utseendet på de to konkurrentene. For skal du kjøpe hi-fi utstyr i denne prisklassen er det jo greit at det også ser bra ut - spesielt for oss med kjærester.

Mens Meridians surroundprosessor 568.2 er av den industrielle typen, synes vi Halo C1 er en liten lekkerbisken.

Si din mening:

Du har vunnet i lotto - og skal velge prosessor ut fra design: Hvilken ville du valgt? (Avsluttet)
C1(87%) 430
Meridian(13%) 65
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Joda, vi innrømmer det glatt. Når det gjelder førsteinntrykket lar vi oss antagelig blende av C1`s TFT-display / informasjonspanel. Den forestående testen vil avsløre om utseendet er alt Halo C1 har å by på.

Parasound Halo C1
Hentet fra //www.ncms.no/parasound/1series.htm">NCMS.no
Parasound Halo C1
Hentet fra NCMS.no Vis mer

Men heldigvis er smaken som baken, hva mener du?Artikkelen om Halo C2 & store bilder av testanlegget finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer