H&M vil kle opp hjemmet ditt

Hennes & Mauritz lanserer interiørkolleksjon.

Publisert
Sist oppdatert

Den svenske kleskjeden følger en patentert suksessformel: Lykkes du i å kle opp personer, er sjansen stor for at de også vil kle opp hjemmet sitt med dine produkter.

Så satser også Hennes og Mauritz på tekstiler til hjemmet, i første omgang.

Til sengs med designerne

Fjernsalg

H&M Home lanseres høsten 2008. - Vi innleder med salg via distansehandel, sier Andrea Roos, presseansvarlig for H&M ved hovedkontoret i Stockholm til DinSide.

Hun røper imidlertid at det på sikt er aktuelt med både egne H&M Home-butikker, samt interiøravdelinger i enkelte av de ordinære klesbutikkene.

H&M Home vil i første omgang selges gjennom katalog og internett, i de markedene som allerede har tilgang til H&M via fjernsalg; Norden, Nederland, Tyskland og Østerrike.

Herlig harmoni: Høsten- og vinterens interiørtrender

I godt selskap

Det er ikke bare de store haute-couture-designerne som har fått øynene opp for hjemmene våre. Snart har enhver kleskjede, eller klesmerke, med respekt for seg selv en hjemmekolleksjon.

De fleste starter, naturlig nok, med tekstiler, men også små plukkvarer som lysestaker, vaser, et cetera, før de går over på det litt mer avanserte, som møbler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer