Hvite fluelarver i søppeldunk

Hold larvene unna søppeldunken

Du trenger ikke fagfolk for å få bukt med det ekle larve-problemet. To eksperter tipser deg!

HVITE FLUELARVER: De trives eksepsjonelt godt i søppeldunken dersom forholdene er lagt til rette for dem. Så hvordan kan du unngå det ekle problemet, og hvordan blir du kvitt fluelarvene dersom de først har kommet? Her får du eksperttipsene! Foto: HRS.
HVITE FLUELARVER: De trives eksepsjonelt godt i søppeldunken dersom forholdene er lagt til rette for dem. Så hvordan kan du unngå det ekle problemet, og hvordan blir du kvitt fluelarvene dersom de først har kommet? Her får du eksperttipsene! Foto: HRS. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i DinSide jobber kontinuerlig med å formidle nyttige tips til våre lesere. Og noe av det viktigste vi gjør, er å lytte når leserne selv etterlyser mer informasjon om forbrukerrelaterte temaer som opptar dem.

For en tid tilbake mottok vi denne e-posten:

Heisann

Jeg leste noen av dine artikler på DinSide.no. Da kom jeg til å tenke på et stadig tilbakevendende problem, spesielt i den varme årstiden. Nemlig hvite fluelarver i bosspannet.

Hadde det vært en idé til en artikkel? Har ikke funnet noen effektive midler for å begrense/stoppe disse.

Har brukt en 50/50 blanding av Klor og Salmiakk som over tid hjelper (ikke en blanding å anbefale! red. anm.), men det er jo veldig sterkt, og lukter mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer