Høstens storslipp fra Philips

Pianolakk er ut, nå er det aluminium som gjelder på toppmodellene.

PFL9703 har vi store forhåpninger til. Kort fortalt har den alt av finesser - bortsett fra LED-lys. Vi får den inn til test så følg med:-)
PFL9703 har vi store forhåpninger til. Kort fortalt har den alt av finesser - bortsett fra LED-lys. Vi får den inn til test så følg med:-) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at pianolakk-stilen i flere år har vært tilnærmet enerådende på flat-TV-markedet er det godt å se at noen tenker nytt, og både Sharp og Philips lanserer nå modeller i aluminium.

Aluminium & LED

Den desiderte toppmodellen fra Philips i år vil være 42PFL9803, som ikke bare er kledd i aluminium, den bruker også LED-lys aktivt for å gi deg et enda bedre sortnivå.

De 1152 LED-pærene er hovedårsaken til at Philips klarer å hoste opp hysteriske 2.000.000:1 i kontrast. Og ja, denne modellen har selvsagt alt av finesser som 1080p/24, en responstid på 2 millisekunder og perfext pixel HD-funksjonen.

Men glem nå tallene for et øyeblikk – det viktige er jo at det fungerer og det lille vi fikk sett av denne modellen på årets IFA-messe var i hvert fall imponerende. Det blir derfor spennende å teste den ordentlig når den kommer til Norge fra uke 41.

Runde kanter

Alle de nye TV-seriene til Philips kjennetegnes forøvrig nå av runde kanter og flere av modellene gir deg også mulighet for innebygd digital TV-tuner om du bruker RiksTV eller har kabelanlegg fra Canal Digital. Praktisk for de som vil ha færreste mulig bokser i stua med andre ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.