Hot i høst

Skal du fornye hjemmet i høst, er dette det du vil finne i interiørbutikkene.

Hot i høst
Publisert
Sist oppdatert

Fire hovedtrender gjør seg gjeldende i butikkhyllene i høst, men skal vi tro trendforsker Mads Arlien-Søborg er det en trenduavhengig tendens du nok ikke vil komme bort ifra: Etikk og bærekraft.

- Etikk og bærekraft vil i økende grad gjennomsyre livet vårt - interiør, mote, mat, sier Mads Arlien-Søborg til DinSide.

Han peker på at det tar tid å snu forbruket, og å få forbrukere til å handle omtenksomt og riktig. - Man bør tenke over hva man handler, hvor det kommer fra, hvordan det er laget, man bør handle mindre og man bør velge kvalitet over kvantitet.

- Til tross for dette sitter vi nå her for å snakke om fire hovedtrender innenfor interiør. Som kan friste til å kjøpe nytt. Om ikke selvmotsigende, er det ikke litt dobbeltmoralsk?

- Poenget er heller å se hva som er i butikkene dersom du skal skaffe noe nytt, eller har lyst til å oppdatere hjemmet ditt, sier Arlien-Søborg. - Denne tendensen er nok litt annereledes en det vi er vant til. Det er ikke en stil-trend, men en innholdstrend.

Han tror ikke at etikk og bærekraft vil være en forbigående trend som sådan, men at det vil være en snakkis i noen år, før det blir en selvfølgelighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer