Høy på pæra

Fint skal det være. Er boligen din finere enn andres? Da tilhører du kanskje målgruppen til DnBNOR Eiendoms nye konsept: Premium Residens.

Publisert
Sist oppdatert

Har du en spesielt attraktiv bolig? En bolig med løsninger for de kresne? Da bør du selge med stil med vårt Premium Residens-konsept.

Slik lokker DnB NOR Eiendom potensielle selgere av eksklusive eiendommer til å bruke deres Residensmeglere. Men hva innebærer egentlig Premium Residens, og hva får selgeren igjen for å betale mer - ut over en eksklusiv følelse av å være med i en ekstravagant klubb?

Trykk her for å se hvordan DnBNOR forklarer konseptet på hjemmesiden sin.

Og trykk her for å se reaksjonen fra andre meglere i forhold til det nye konseptet.

Ikke for alle

- Målgruppen vår er de som skal selge en bolig som er spesiell på et eller annet vis. Og den trenger ikke bare å være spesiell i forhold til pris, sier markedsdirektør i DnBNOR Eiendom, Rune Garborg.

Tross det - boligene som er solgt under DnBNOR's konsept Premium Residens - har, ifølge Garborg, hittil i år har hatt en gjennomsnittlig markedsverdi på omtrent syv millioner kroner.

Ifølge Garborg kan alle velge å selge boligen sin gjennom konseptet, men det anbefales selvsagt ikke hvis man skal selge en vanlig to-roms leilighet på Carl Berners Plass til 1,3 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.