Høyttalere & to fjernkontroller

Vi gir Philips full pott for fjernkontrollen, men hva med høyttalerne?

Publisert
Sist oppdatert

Merk at TV'en blir levert med to fjernkontroller, en enkel utgave med standardknapper som er perfekt for deg med småbarn i huset, og en hovedkontroll.

Hovedfjernkontrollen er av typisk god Philips-kvalitet. Når du trykker på knappene, får du umiddelbar respons, og siden den føles så solid slipper du heldigvis plastfølelsen alt for mange andre modeller er belemret med.

Kontrollen er i tillegg utstyrt med en rekke praktiske hurtigknapper, blant annet til tekst-TVen, bilde i bilde-funksjonene og frysing av bildet. Kontrollen styrer i tillegg andre Philips-produkter, som video, DVD, satelittdekoder, forsterker og CD-spiller. Eneste minuset er at heller ikke denne fjernkontrollen har bakgrunnsbelysning.

God lyd

I motsetning til enkelte konkurrenter går det ikke an å ta av høyttalerne, de sitter fastmontert.

Som vanlig kan du justere bass, diskant og balanse, og TV'en har forhåndsdefinerte innstillinger for blant annet tale, musikk og filmer. Lyden fra de sidemonterte høyttalerne holder i massevis for vanlig TV-titting, for sene DVD-kvelder anbefales det likevel å kjøre lyden gjennom forsterkeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer