Høyttalere & to fjernkontroller

Vi gir Philips full pott for fjernkontrollen, men hva med høyttalerne?

Publisert
Sist oppdatert
Hovedfjernkontrollen
Hovedfjernkontrollen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Merk at TV'en blir levert med to fjernkontroller, en enkel utgave med standardknapper som er perfekt for deg med småbarn i huset, og en hovedkontroll.

Hovedfjernkontrollen er av typisk god Philips-kvalitet. Når du trykker på knappene, får du umiddelbar respons, og siden den føles så solid slipper du heldigvis plastfølelsen alt for mange andre modeller er belemret med.

Kontrollen er i tillegg utstyrt med en rekke praktiske hurtigknapper, blant annet til tekst-TVen, bilde i bilde-funksjonene og frysing av bildet. Kontrollen styrer i tillegg andre Philips-produkter, som video, DVD, satelittdekoder, forsterker og CD-spiller. Eneste minuset er at heller ikke denne fjernkontrollen har bakgrunnsbelysning.

God lyd

I motsetning til enkelte konkurrenter går det ikke an å ta av høyttalerne, de sitter fastmontert.

Som vanlig kan du justere bass, diskant og balanse, og TV'en har forhåndsdefinerte innstillinger for blant annet tale, musikk og filmer. Lyden fra de sidemonterte høyttalerne holder i massevis for vanlig TV-titting, for sene DVD-kvelder anbefales det likevel å kjøre lyden gjennom forsterkeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer