HTH eller Ikea - hva er billigst?

Flatpakkekjøkken fra HTH eller Ikea - hva er billigst?

Dette kjøkkenet leveres som flatpakkekjøkken fra HTH: Dekor Hvit Høyglans. Vi sammenlikner prisen på dette med prisen på høyglanskjøkkenet Abstrakt fra Ikea. Foto: HTH
Dette kjøkkenet leveres som flatpakkekjøkken fra HTH: Dekor Hvit Høyglans. Vi sammenlikner prisen på dette med prisen på høyglanskjøkkenet Abstrakt fra Ikea. Foto: HTH Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst gikk den danske kjøkkenprodusenten HTH til frontalangrep på Ikeas flatpakkekjøkken, og lanserte HTH flatpakkekjøkken for norske forbrukere.

- Gjør det selv og få ekte HTH-kvalitet til markedets kanskje laveste priser, heter det i reklamen for HTHs ganske ferske flatpakkeløsning.

- HTH skal spise markedsandeler fra Ikea het det i en pressemelding fra 1. oktober 2008 fra den danske kjøkkenprodusenten.

Er dette virkelig riktig? Er det like billig med et flatpakket HTH-kjøkken som med et kjøkken fra Ikea?

Vi har sjekket prisene, og svaret er at prisforskjellen kanskje er mindre enn mange tror.

Få Ikeakjøkken med designerfronter?

HTH vs Ikea

HTH selger flatpakkeløsninger på 12 av sine mest populære kjøkken. Med utgangspunkt i det avbildede høyglanskjøkkenet Dekor Hvit Høyglans fra HTH, med en annonsert pris på 20.294 kroner ved valg av nøyaktig samme kominasjon som vist på bildet - har vi hentet inn pris fra et tilsvarende kjøkken fra Ikea.

Hvitt høyglanskjøkken fra Ikea heter Faktum Abstrakt hvit.

Få nytt kjøkken på en ettermiddag

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer