Humoristisk plæstikk

Humor sto i høysetet under vårens gave og interiørmesse på Lillestrøm.

Publisert
Sist oppdatert

Samfunnet inn i stuen

Det danske trendanalysebyrået Pej-gruppen har identifisert fire hovedtrender for våren og sommeren. Ser vi bort fra de store globale katastrofene er norsk, og skandinavisk, økonomi inne i en positiv periode - og Pej-gruppen tror vi tar dette med oss inn i boligen vår. Vårens trender er puttet inn i fire båser, der nøkkelordet er humor.

Trykk her for å komme rett til bildespesialen.

Future Shock

Vi lar oss inspirere av fremtid og fortid, og retningen Future Shock er inspirert av 70-tallets idé om romfart. Pej-gruppen drar frem sjokkrosa, rødt, knallgult og syntetisk grønt, runde former, geometriske former og 70-tallstrykk på stoffer og tapeter. Om vi vil få se denne stilen i praksis, gjenstår å se, men Pej-gruppen tror mange kommer til å blande inn elementer fra denne stilen.

Spring Clean

Denne trenden er ikke helt ulik Future Shock, men hakket friskere og lettere. Vårgrønt, gult, rødt, oransje - og mye humor. Der Future Shock ser fremover mot romfart, er spring clean mer nostalgisk. Organiske trykk som blomster og sommerfugler er typisk for denne trenden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer