Hus gis bort

Du kan også få garasje, belegningsstein og speakerbu - helt gratis.

Utrolig nok: Det er mye gratis, hvis du tar deg tid til å lete. Foto: Per Ervland
Utrolig nok: Det er mye gratis, hvis du tar deg tid til å lete. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Hus gis bort" kan vi lese på Finn.no. Og ganske riktig: Familien Rasmussen skal gi bort hele huset gratis - mot henting.

- Har dere fått mange henvendelser?

- Nei, men vi la det jo ut i dag, sier Else Rasmussen til DinSide.

Annonsen forteller at huset er fra cirka 1952 og skal rives. Materialer, takstein, vinduer, dører og det som måtte kunne brukes gis bort mot at det må hentes.

- Det er jo et hus som er beboelig, det er dører og vinduer, materialer, takstein, og ellers det som er noe av interesse. Vi vil jo helst at det skal bli tomt, sier Rasmussen.

Huset er beliggende på Flekkerøy, en øy rett utenfor Kristiansand.

Dette huset på Flekkerøy gis bort mot henting. Du trenger ikke ta hele huset om du ikke trenger det. Foto: Finn.no
Dette huset på Flekkerøy gis bort mot henting. Du trenger ikke ta hele huset om du ikke trenger det. Foto: Finn.no Vis mer


- De må ikke komme riktig ennå, men de kan jo ringe og avtale, fortsetter Else Rasmussen. Vi skal bygge nytt ved siden av, så vi må bli ferdig med det først, men kanskje kan de komme og hente neste sommer eller kanskje litt før. Men de kan ringe og avtale, understreker Rasmussen.

Du kan se annonsen her på Finn.no

Har du mottatt noe fra gratisbørsen? Fortell om dine kupp i debatten nedenfor.

Flytte et helt hus?

Joda, det er mulig å flytte hele hus. I denne artikkelen i Adresseavisen kan du lese om da et 36-tonns hus ble flyttet to kilometer i Trondheim. Flyttingen skjedde i nattens mulm og mørke, og naboens hekk ble ifølge artikkelen litt skadeskutt under transporten. For at dette skal fungere, er du selvsagt avhengig av å ha veier som er kalibrert til å tåle såvidt bred last.

I dette tilfellet, er huset beliggende på øya Flekkerøy, som er forbundet til fastlandet med tunnel. Men ifølge huseieren er ikke tunnelen bred nok til å få hele huset igjennom - så dersom du ønsker å flytte hele dette huset, må andre alternativer vurderes.

Du kan bebygge hele eiendommen med gratisvarer

Det er ikke bare hus du kan få gratis - det er mye annet til hus og hage som gis bort mot henting. Inniblant en haug med kattunger, marsvin, kaniner, garderobeskap og møbler, finner vi også garasjer, belegningsstein, hytte, speakerbu, vinduer og mye annet. Med gratis hus, garasje og belegningsstein er du vel kommet ganske langt med eiendommen din - det eneste du trenger er tomt (som kanskje er vanskeligere å finne gratis ...), kostnader til flytting av konstruksjonene (eller en haug innsatsvillige venner ...) og i alle fall en liten dose handyman (eller handywoman).


Har du mottatt noe fra gratisbørsen? Fortell om dine kupp i debatten nedenfor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer