Husfredens verste fiender

De mest irriterende uvanene.

Kan du se å fjerne de sminkeflekkene fra vasken NÅ! Foto: Per Ervland
Kan du se å fjerne de sminkeflekkene fra vasken NÅ! Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere av oss bor alene, viser tall fra SSB. Et røft anslag viser at det finnes rundt 460.000 aleneboere i landet. Kan grunnen være at vi er blitt så sære at vi ikke orker å dele hus med noen andre og deres potensielt irriterende uvaner?

Gudene vet, men alle som på et eller annet tidspunkt i livet har delt bosted med noen (familie/venner/partner) vet at det finnes en rekke klassiskere som gjerne skaper diskusjoner, og i noen tilfeller rene krangler, i heimen.

En liten hjernestorm blant DinSides journalister gjorde at vi satt igjen med en pen liste over (u)vaner som er potensielle konfliktskapere når to eller flere individer bor under samme tak.

Her er listen over de typiske konfliktskaperne:

ToalettsetetJa, du visste dette kom på listen. Den evige konflikten mellom kvinner og menn. Hvor vanskelig er det å legge ned toalettsetet, lurer kvinner på. Mang en krangel i heimen har oppstått nettopp på grunn av dette. Hvorfor er vi kvinner så opptatt av at toalettsetet skal legges ned? Fordi hvis ikke synderen gjør det selv, må vi gjøre det, og er det noe vi ikke liker, er det å ta på toalettsetet mer enn nødvendig. Et annet tips - tørk bort det du eventuelt skvetter. Og en annen ting - DET ER IKKE OK Å TISSE I VASKEN ELLER I DUSJEN.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer