Husverten fra helvete

Skjulte mikrofoner og kamera på bad, soverom og stuer. Er dette strategien fra verdens verste husvert?

Publisert
Sist oppdatert

En 60 år gammel huseier er nå arrestert av tysk politi på grunn av sine noe eiendommelige installasjoner i to utleieleiligheter. I hele ti år har mannen spionert på leietakere i to leiligheter han eier i byen Ingolstadt. Det skriver Reuters.

Fem gode råd når du skal leie

Med kameraer og mikrofoner skjult på bad, soverom og stuer, har 60-åringen i et tiår kunnet følge med på, og lagre bevegelsene til minst syv kjente leietakere og deres gjester. Ned til minste og mest private detalj.

Mannen ble avslørt etter at en av leietakerne sist uke oppdaget de skjulte apparatene under storrengjøring. Politiet mistenker ham for å ha hatt seksuelle motiver for spionasjen.

Sjefen ser livet dittIkke alene

Dette er ikke første gang uheldige beboere har oppdaget uønsket overvåkning. Nylig ble en 38 år gammel mann dømt i Oslo Tingrett for å ha overvåket ekskjæresten sin i hennes leilighet.

Han installerte i hemmelighet tre kameraer i leiligheten hennes mens han fortsatt bodde der, blant annet i TVen på soverommet hennes. Gjennom disse fulgte mannen med på alt hun foretok seg i halvannet år etter at han selv var flyttet ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer