Hva betalte naboen for sin bolig?

For oss lønnsslaver er det å kjøpe bolig den største investeringen vi gjør i løpet av livet. Ergo bør vi vite så mye som mulig for å kunne legge inn et riktig bud. Her ser du hva boligen din er verdt i dag - og hva den har blitt solgt for tidligere.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uten grunn at DinSides Hva er boligen verdt-applikasjon er en av våre aller største suksesser. Per i dag er det ingen annen gratistjeneste som gir deg et like godt anslag over hvor mye din bolig er verdt.

Kalkulatoren søker i annonsebasene til Tinde og Finn etter boliger som er til salgs eller som nylig har blitt solgt i ditt nabolag. Det betyr at kalkulatoren til enhver tid følger prisutviklingen i markedet, og at den gir et spesielt godt anslag over verdien i områder hvor det jevnlig omsettes bolig, for eksempel i de store byene og andre populære strøk.

Trykk her for å sjekke hva din bolig er verdt i dag

Få gratis salgshistorikkk

Mens vår kalkulator gir deg et anslag over dagens markedsverdi, gir den ingen oversikt over hva boligen har blitt solgt for tidligere.

Bergens Tidene har imidlertid en applikasjon som viser alle eiendomstransaksjoner i Norge etter 1989. BT.no's tjeneste er normalt en betalingstjeneste, men denne helgen har de en avtale med SOL som lar deg søke gratis. MERK: Gratisperioden er nå over - og dette søket (på SOL.no eller BT.no) har nå blitt en betalingstjeneste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.