Hva er din bolig verdt?

BOLIG: Høyt oppmøte på boligvisningene og boliger som selges over takst. Vårt inntrykk av boligmarkedet i Oslo stemmer med ekspertenes vurderinger. Skal du kjøpe og selge? Her ser du hva din egen bolig er verdt

Publisert
Sist oppdatert

Den historisk lave renta har gjort ekspertene samstemte; de spår boligboom i 2004.

Prishopp?

Er du på boligjakt kan du derfor regne med boligene vil bli dyrere jo lenger du venter med å kjøpe. Skal du selge din egen bolig bør derfor sørge for at taksten du bruker er så ny som mulig, slik at den reflekterer den siste prisutviklingen.

Vår ”Hva er boligen verdt kalkulator” viser deg om taksten din er god nok - og ikke minst hvor mye penger du har å rutte med.

For deg som både skal kjøpe og selge i samme marked er det i tillegg viktig å presentere sin egen bolig på best mulig måte. Gjør du hjemmeleksen din grundig kan gevinsten bli betydelig. Triksene som gir kjøperne lyst på akkurat din bolig er mange, og i denne artikkelen viser vi deg hvordan du "styler" badet, stua, kjøkkenet, barnerommet, og hagen.

Er du på jakt etter etter drømmeboligen må du heller ikke glemme å tilpasse budgivningstaktikken din til dagens boligmarked.

Hvordan virker kalkulatoren?

Kalkulatoren søker gjennom annonsebasene til Tinde og Finn på jakt etter boliger som er til salgs, eller nylig har blitt solgt i ditt nabolag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer