Hva får du for pengene?

Luksusslott eller krypinn: Sjekk hva du har råd til å kjøpe.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

DinSides "Hva er boligen din verdt" kalkulator har siden lanseringen gjennomgått kontinuerlige forbedringer.

Hva har du råd til?

Husk at du kan bruke kalkulatoren på flere måter - for eksempel i jakten på din drømmebolig. For noen lurer kanskje på hvor mye de kan få for en viss sum penger.

Hva får du for pengene?

Du kan nemlig taste inn hvor mange kvadratmeter eller antall rom du ønsker, hvor boligen skal ligge og hvilke krav du ellers har: Skal det være heis, balkong og garasje. Eller holder det at lysforholdene er over middels?

Kalkulatoren kan gi deg en viss pekepinn på hva en slik bolig vil koste. I tillegg får du direkte tilgang til boligprospekter fra dette området. Det kan være boliger som nettopp er solgt, eller som ligger ute for salg nå.

HER KAN DU SJEKKE HVA DU KAN FÅ FOR EN BESTEMT SUM PENGER

Grunnlag for billigere lån

Du kan selvsagt også sjekke hva din nåværende bolig er verdt. Finner du ut at den har steget mye i verdi siden du kjøpte den, kan kalkulatorberegningen være grunnlag for at banken vil gi deg billigere lån.

Har du prøvd den før, kan du sjekke om boligen din har blitt mer eller mindre verdt de siste månedene.

HER KAN DU SJEKKE HVA BOLIGEN DIN ER VERDT

Alltid tilgjengelig

Ønsker du mer informasjon om hvordan kalkulatoren henter inn data og hvordan den fungerer, bør du lese denne artikkelen.

Applikasjonen vil du til enhver tid finne i venstre marg på DinSide Økonomi.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer