Hva koster det å flytte?

Hva koster det å flytte, og lønner det seg å gjøre alt selv?. DinSide har sett nærmere på saken. Det er mange ting å huske på når du skal flytte fra ett sted til ett annet.

Et flyttebyrå kan også ta seg at utvask av boligen. Foto: tg
Et flyttebyrå kan også ta seg at utvask av boligen. Foto: tg Vis mer
Publisert

Skal du flytte i forbindelse med studier eller jobb,må du huske nytt telefonnummer, omadressering av post, finne skoler til dine barn, flyttemelding til folkeregisteret og ikke minst bestilling av flyttebyrå. Spesielt hvis du skal flytte langt er det lureste du kan gjøre å engasjere et profesjonelt flyttebyrå. De har ekspertisen til å flytte vanskelige møbler som skap med glassdører, malerier, kunstgjenstander samt pianoer.

Flyttebyråpriser

- Vi flytter alt fra verdifulle malerier for Nasjonalgalleriet til enorme safer fra forsvaret, forteller Sigurd Winge-Thorbi, transportsjef hos Activ transport og flyttebyrå. - Også hos privatkunder er ingenting umulig å flytte, og i løpet av noen få timer har vi transportert alt du eier til ditt nye hjem. Det er stort sett personer over 25 år som bruker flyttebyrå når de skal flytte, forteller Winge-Thorbi. - Studenter går ofte sammen med sine venner og leier en varebil, og skal du bare flytte noen få ting er dette en grei løsning. Straks man begynner å snakke om flyttelass på 20 - 30 bokser, soverom, kjøkken og spisestuemøbler er det derimot hensiktsmessig å bruke et byrå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer