Hva sier andre meglere?

En av meglerne vi snakket med beskrev Premium Residens som "kjempelekkert og innovativt".

Publisert
Sist oppdatert

- DnBNOR Eiendom har helt rett i at det vil komme flere konkurrenter på markedet når det gjelder differensierte meglertjenester. Og jeg kan bekrefte at det vil komme noe nytt fra oss, men da tenker jeg spesifikt på prospekt- og annonsemateriell, sier daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling på Torshov Grünerløkka, Thomas Wahl.

Wahl er ellers ganske imponert over DnBNOR Eiendoms nye satsing.

- Jeg synes at det er kjempelekkert. De har tatt et stort skritt, og vært innovatører på dette feltet sammen med Privatmegleren, sier han.

Privatmegleren har nemlig, ifølge Thomas Wahl, nylig lansert en CD-rom i forbindelse med sitt annonsemateriell. I tillegg lager de prospekter på glanset papir.

Individualisme

- Vi har ikke noen konkrete planer om å lage noe som likner på Premium Residens. Men vi ønsker i høyere grad å tilby kunden en mer individuell løsning - og vil ikke kreve at de må velge et fastlåst konsept, sier kvalitetssjef i Exact Eiendom, Stein Vaagan.

Han er likevel helt klar på at dette er fremtiden.

- Vi vil nok se flere og flere slike konsepter i fremtiden, for det er i tråd med den høyere graden av individualisme vi opplever for tiden, avslutter Vaagan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.