Hvem fortjener superpremien?

Støvfanatikeren, husets vaktmester, pyse-pappa'n, den familiekjære bonden eller handymannen.

Baard Andre Lindquist (24) liker ikke støv og bleiestank.  Foto: Privat
Baard Andre Lindquist (24) liker ikke støv og bleiestank. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av den siste uka har vi fått inn mange flotte begrunnelser, og bilder fra sønner og døtre, som ønsker å gjøre ekstra stas på sin pappa i forbindelse med farsdagen førstkommende søndag.

Vi har plukket ut fem kandidater, som altså sitter med ganske gode vinnersjanser, og nå er det opp til deg å avgjøre hvilke tre av disse som stikker av med premier fra Kärcher til en samlet verdi av 25.000 kroner.

Blir det støvfanatikeren Kjell, husets vaktmester Morten, den spreke bonden Alf på 75 år, handymannen Jon Peder eller pyse-pappa`n Baard Andre?

Les begrunnelsene under og stem på den du mener har mest bruk for en grovstøvsuger, høytrykksspyler eller en snøfreser. (Les mer om konkurransen og premiene her!)

Du kan stemme frem til klokka 12 fredag 7. november.

Kandidat 1: Kjell Kornerud, Brumunddal.

Marte mener hennes pappa Kjell trenger noen nye redskaper som kan ta fokuset bort fra støvvaskingen.

"Pappa Kjell er nøye med vasken, og må gå over hjørner og lister med tannbørste slik at alt er rent!!! Han trenger nok hjelpemidler slik at han får tid til andre ting enn å vaske", skriver Marte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer