Hvem har Norges styggeste bad?

Endelig har tiden kommet til finalen i konkurransen om hvem som har Norges styggeste bad. Hvem får din stemme?

Publisert
Sist oppdatert

Det er nemlig nå det gjelder.

I tre delfinaleheat har dere stemt frem deres favoritter. En jury, bestående av representanter for Litex og DinSides Boligredaksjon, har gitt to andre innsendere en gyllen billett til finalen, og her er vi. Fem verdige finalister, men bare én vinner. Hvem det er - bestemmer du.

Hvilket bad er din favoritt? Eller rettere sagt: Hvem har Norges styggeste bad?

Les alt om oppussing på DinSide Bolig

70.000 kroner

Tenk deg godt om før du stemmer på din favoritt, for vinneren får nemlig baderomsmaterialer til en verdi av hele 70.000 kroner.

Litex våtromssystem gir vinneren - ja nettopp - Litex våtromssystem til hele badet, inkludert plater til innbygging av for eksempel badekar og vask, eller bygging av dusjnisje. Monteringstilbehør, membran og støpemasse er også inkludert. Verdi er cirka 40.000 kroner.

I tillegg får vinneren et gavekort på 10.000 kroner fra Fliskonsulenten, som har agentur på Villeroy og Boch i Norge, samt et gavekort fra Fjordbad, på massasjebadekar, med 10 års garanti, verdt 20.000 kroner. Vinneren av baderomskonkurransen vil bli offentliggjort onsdag 3. oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer