Hvilke er styggest?

Vi har plukket ut fem finalister. Du bestemmer hvem som vinner en designkran fra Gustavsberg.

Hvilke er styggest?
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har vi spurt dere lesere: Har du Norges styggeste kran?

Det er nesten trist å si det, men bidragene har strømmet inn. Vi har lagt ut noen av dem hver dag, og dersom du lurer, kan du se bildene her.

  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag

Men nå er jobben deres. Stem på den du synes fortjener å vinne, blant de fem finalistene. De tre bidragene som får flest stemmer kan velge hver sin Coloric-kran. Hvem som vinner? Du bestemmer.

Avstemningen blir lukket mandag morgen klokken 10:00.

Finalist nummer 1

Styggere kran finner man vel ikke? Jeg har pusset opp hele leiligheten nå, bortsett fra badet og kontoen er tom. Med en ny kran så har jeg i hvert fall en begynnelse på et bad som ser bedre ut, skriver Cecilie Nilsson fra Bergen.

Synes du at denne fortjener å vinne, stemmer du på bidrag 1.

Finalist nummer 2

Føler denne konkurransen passet perfekt! Vår kran er en hjemmemekka bøyd metallbit, den opprinnelige knakk. Problemet med vår hjemmelaga kran er jo at vi får ikke stilt varmt eller kaldt, så når det kalde vannet som ligger i røra har rendt ut, kommer maks varmt ut og på hendene. En designkran kunne passet fint inn på det ellers så også stygge toalettet, skriver Ruben Holt fra Skien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer