Hvilken er best på lyd & finesser?

Noe hi-fi-nirvana får man ikke fra en TV-høyttaler, og enhver filmentusiast kjører normalt lyden via surroundforsterkeren i stedet. Til vanlig TV-titting duger det imidlertid. Likevel: Også her var det forskjeller på modellene.

Sagems lydmeny
Sagems lydmeny Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Begge TVene har sidemonterte høyttalere, og er utstyrt med en slags virtual surround-modus. Akkurat den likte vi ikke på noen av TVene. For øvrig kan du stille lydbildet som på alle andre TVer.

WooYoung-TVen har en slags equaliser, men uansett hvor mye vi prøvde klarte vi ikke få finne noe som minnet om bass. Her er altså lyden fra Sagemen hakket bedre, da man i hvert fall får litt mer tyngde i de dypere tonene.

Delkonklusjon: 1 WooYoung – 2 Sagem.

Fjernkontroll?

Kontrollene er ikke blant de raskeste til å reagere når du trykker på dem, og i praksis blir du nødt til å peke noenlunde rett mot TVene for å få noen respons. Utseendemessig ser fjernkontrollen til Sagem stiligere ut ved første øyekast, men her er ”plastic fantastic” stikkordet på begge modellene.

Sagems kontroll har for eksempel et skyvbart deksel nederst som blant annet skjuler bilde-i-bilde-funksjonene. Her fikk vi følelsen av at lokket skulle knekke hver gang vi åpnet det, noe som ikke akkurat er tillitsvekkende. Som vanlig savner vi også bakgrunnsbelysning, men det hadde vi heller ikke forventet i denne prisklassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer