Smakstest

Hvor godt smaker kalorifri spagetti?

Slik gikk det da vi sammenlignet spagettien Monster Spaghetti uten kalorier med tradisjonell spagetti.

SPAGETTI: For mange er januar tida for trening og endring av kostholdet. Da kan kanskje bruk av kalorifrie matvarer være tingen? Video: Berit B. Njarga. Klipp: Tobias Fjeldvang. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sikkert flere enn oss i Dinside som får Facebook-feeden fylt opp av reklame for alt fra salgskupp til kalorifri mat. Ett av de sistnevnte produktene har vi valgt å sette på prøve.

For hvordan smaker egentlig kalorifri spagetti for en pastaelsker?

Dette kan du finne ut av i videoen over, der vi har tilberedt og smakt på tradisjonell spagetti og sammenlignet med Monster Spaghetti uten kalorier, begge med kjøttdeig og tomatsaus.

Vi har bedt om en kommentar til vår smakstest fra Netthandelsgruppen AS, som står bak Monster Spaghetti.

Gard Valderhaug sier til Dinside at Monster Spaghetti er uten kalorier, og å sammenligne direkte med spagetti laget av durumhvete, gir ikke så mye mening.

- Monster Spaghetti må tilberedes på en spesiell måte for å tiltrekke seg smak fra saus/krydder, dette står beskrevet i produktbeskrivelsen, og om dette gjøres korrekt, vil resultatet blir svært bra, sier Valderhaug til Dinside.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer