Hvor handler du helst verktøy?

Hvilken av de tre store katalogene tilbyr best utvalg i verktøy?

Stort utvalg er en bra ting Foto: Montasje
Stort utvalg er en bra ting Foto: Montasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å handle verktøy kan være en glede eller en plage, eller begge deler. Du vil ha utvalg, riktig kvalitet, pris og service, men fordelingen av disse egenskapene kan variere veldig.

Det er bred enighet om at man bør kjøpe kvalitetsverktøy hvis man skal bruke det mye og ofte. Derimot er pris som regel det viktigste når man bare skal kjøpe verktøy man trenger en sjelden gang.

Dette påvirker også kravet til service. Hva gjør du når verktøy blir så billig at det ikke lønner seg å reparere når det er ødelagt, eller hva når de oppladbare batteriene ikke lenger har noen futt og nye ikke er å få tak i?

Da trenger du ikke service, du kjøper nytt (og leverer det gamle til resirkulering).

Hvor handler du?

De som handler proffverktøy har firmakonto hos sine egne forhandlere, med egne rabattavtaler. Prisene kan være vesentlig lavere enn de listeprisene som oppgis, men mannen i gata får ikke nyte godt av slikt.

Den lokale jernvarehandler eller byggevarehuset er et naturlig sted å handle for mange, disse er etablert på de fleste tettsteder og byer utover landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer