Hvor lang tid skal det ta å få åtte spisestuestoler?

Etter mer enn fire måneders kamp, og med litt hjelp fra DinSide fikk saken heldigvis en lykkelig slutt.

Det mangler to stoler ved spisestuebordet til Silje og Toralv. Foto: Per Ervland
Det mangler to stoler ved spisestuebordet til Silje og Toralv. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er en komplisert historie vi ikke er stolt av. Vi skal ta kontakt med kunden og ordne opp direkte.

Skeidar

For fire måneder siden bestilte Silje og Toralv en spisestue fra Skeidar med åtte stoler. De fikk beskjed om at det ville ta åtte uker før møblene ble levert. Etter åtte uker fikk de bordet, og seks stoler. Det viste seg at de to siste stolene av en eller annen grunn hadde blitt avbestilt. Det unge paret fikk beskjed om at Skeidar ville legge inn en ny bestilling på to stoler, men at de måtte vente i åtte nye uker før disse ble levert.

- Det er klart at det var litt irriterende, men feil kan skje. Og som plaster på såret gav selgeren hos Skeidar oss 20 prosent avslag på alle stolene, sier Silje Ulveseth til DinSide.

Etter åtte nye ukers ventetid hadde de imidlertid ikke hørt noe mer fra Skeidar, og Ulveseth ringte for å høre når de kunne vente seg de nye stolene. Det viste seg at de ikke var blitt bestilt likevel. Og det var fortsatt åtte ukers ventetid på nye stoler.

- Vi er fristet til å heve kjøpet. Det blir jo tross alt en ventetid på seks måneder for å få alle varene vi har bestilt. Vi hadde handlet et annet sted dersom vi visste dette, sier Ulveseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.