Hvor mye er din bolig verdt?

Bolignedturen rammer Norge. Har din bolig falt i verdi?

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag presenterer eiendomsmeglerbransjen sin boligprisstatistikk for september. Følg med på DinSide.no fra klokken 11.00.

Alt tyder på at markedet har hatt en tøff måned. I går kom rapporten Boligmeteret som anslo at september var en nedtursmåned i boligmarkedet, og at det neste året vil bli enda tøffere.

Finn ut hvor mye din bolig er verdt akkurat nå! Bruk DinSides boligpriskalkulator.

Skal videre ned

Makrosikt er ikke den eneste som varsler at boligmarkedet står foran en nedgangsperiode.

- Vi forventer at prisene fra september til november vil falle cirka 3 prosent. Og så tror vi på et fall i gjennomsnittsprisen fra 2008 til 2009 på 5 prosent, sier makroøkonom Bjørn Roger Wilhelmsen i First Securities.

Makrosikt spår også på en boligprisnedgang på 5 prosent i løpet av 2009. Wilhelmsen ser det riktignok som ganske sannsynelig at prisfallet kan bli større enn det First Securities anslår.

- Vi tror det er større sjanse for at prisene faller mer enn anslått, enn at de faller mindre enn anslått, sier Wilhelmsen til DinSide.

Grunnen er todelt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer