Hvor mye er din bolig verdt?

Skal du kjøpe og selge bolig? Da må du vite hvor mye du har å rutte med og ikke minst hva prisnivået ligger på der din drømme-bolig befinner seg. Nå er du kun noen få tastetrykk unna svaret.

Publisert
Sist oppdatert

Vårt inntrykk av boligmarkedet i hovedstaden stemmer med de siste tallene fra NEF: Det er godt oppmøte på boligvisningene, og fremdeles går mange objekter til mer enn prisantydningen.Skal du selge din egen bolig bør du derfor sørge for at taksten du bruker er så ny som mulig, slik at den reflekterer den siste prisutviklingen. DinSides ”Hva er boligen verdt kalkulator” viser deg om taksten din er god nok - og ikke minst; den gir en god pekepinn over hvor mye penger du har å rutte med når du selv skal kjøpe.

Trykk på lenkene for å gå rett til:Hva er boligen verdt-kalkulatoren ellerta testen som viser om du avslører bløffene i meglerspråket

Husk at du kan utvide søket ditt

Gatenavn. Husk at du kan søke på flere gatenavn samtidig, noe som øker muligheten for å et bedre sammenligningsgrunnlag. I tillegg holder det å oppgi de første bokstavene i gatenavnet.

Eksempel: Dersom du ønsker å oppgi flere gatenavn, legger du bare inn et kommategn imellom navnene, for eksempel storgata,strandg, osv, osv.

Postnummer. Du kan også søke på flere postnummer. Det gjør det lettere å spesifisere søket ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.