Hvor mye koster boligen nå?

Kanskje har ikke boligen din sunket så mye i verdi. Her kan du sjekke selv.

Har boligen din sunket eller steget i verdi? Prøv vår boligtakstkalkulator. Foto: Colourbox.com
Har boligen din sunket eller steget i verdi? Prøv vår boligtakstkalkulator. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krisen i boligmarkedet har blitt slått stort opp på mange av landets forsider den siste tiden. Tror du på tabloidoverskriftene, eller har du vett nok til å undersøke selv? Kanskje er ikke situasjonen så ille som du tror?

Les også: Blodig boligdekning gjør situasjonen verre

"Vår" leilighet ned med 80.000

En DinSide-journalist eier en 56 kvadratmeter toroms-leilighet på Majorstua i Oslo. I slutten av mai i år var markedsprisen 2.310.000. I dag kan eieren regne med å få 2.230.000 kroner for den samme leiligheten. Den har sunket 80.000 kroner i verdi på tre måneder, en nedgang på 3,4 prosent.

Hvor mye er din bolig verdt akkurat nå? Vi har utviklet en nøyaktig boligtakstkalkulator som måler prisene i ditt nærområde. Her finner du kalkulatoren

Prisanslaget du får, er basert på prisantydning eller salgssum for boliger i nærheten av din egen. Du vil få opp en liste over boliger i ditt nærområde som har vært avertert for salg i den siste perioden. Eventuell fellesgjeld er lagt til. I tillegg tar kalkulatoren hensyn til en rekke kriterier som støy, lysforhold, garasje og balkong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer