Hvor mye koster damen?

Skal du kjøpe maling, er det mye å spare på å sjekke priser til du finner en forhandler med kampanjetilbud.

Underlaget er noe av det viktigste når du pusser opp. Men det hjelper ikke om du er nøyaktig, om ikke produktene er gode nok. Foto: iStockphoto.com
Underlaget er noe av det viktigste når du pusser opp. Men det hjelper ikke om du er nøyaktig, om ikke produktene er gode nok. Foto: iStockphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våre undersøkelser viser at du kan spare nesten 40 prosent i forhold til vanlig utsalgspris, og mer enn 60 prosent i forhold til det produsenten har satt som veiledende utsalgspris dersom du velger billigste forhandler.

Førstedamen: Lady interiør

I dagens minipristest har vi valgt å sjekke prisen på Norges mest solgte veggmaling, Lady interiør, Vegg 10.

Les også: Slik velger du riktig glansgrad på malingen

Dersom du skal kjøpe maling nå, bør du ta turen til Smart Club. Denne uken er det tilbud på veggmalingen, som koster bare 149 kroner for et trelitersspann. Dette er halve prisen i forhold til det du må ut med for et spann på Jernia (House of Oslo) eller hos Fargerike Agerup, og nesten 200 kroner billigere enn anbefalt utsalgspris.

Kampanjetilbud

Det er ikke bare SmartClub som har tilbud nå. Både Maxbo og Byggmakker har i disse dager kampanjetilbud på veggmaling, og de koster da godt under 200-lappen. Andre har nettopp avsluttet.

- Nå er du akkurat litt for sent ute, sier de hos Fargerike. - Vi har akkurat avsluttet en kampanje der det kostet 179 kroner, men nå er vi tilbake til ordinær pris på 298 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer