CES 2020

Hvordan har vi klart oss uten?

Fem smarte nyheter for boligen som vises fram under årets store teknomesse i Las Vegas.

ÅPNER AUTOMATISK: Hunder og katter vil gjerne ut og inn hele tiden. Her er løsningen på problemet. Foto: Wayzn
ÅPNER AUTOMATISK: Hunder og katter vil gjerne ut og inn hele tiden. Her er løsningen på problemet. Foto: Wayzn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

CES 2020, DINSIDE: Teknologiselskapene bruker mye tid og ressurser på å utvikle produkter som skal gjøre dagliglivet vår litt smartere og litt mer automatisert. Og selv om nytten ofte kan diskuteres, dukker det opp løsninger fra tid til annen som får oss til å nikke anerkjennende.

Her er noe av det vi gleder oss til å se nærmere på, under årets CES-messe i Las Vegas.

Følg CES 2020 direkte i vårt nyhetsstudio.

Gjenkjenner maten i kjøleskapet

LG og Samsung har de senere årene lansert en rekke smarte kjøleskap, som blant annet sier fra til mobilen når døra står åpen for lenge, eller sender et bilde av innholdet til deg, slik at du vet hva du skal handle inn til helga.

Under årets CES-messe skal begge vise fram kjøleskap som er utstyrt med intelligente kameraer som kan identifisere maten. Dermed vil du kunne få enda mer treffsikre forslag til handlingen, og i tillegg skal du kunne få forslag til oppskrifter og middager basert på hva du har tilgjengelig.

Om kameraene er i stand til å se hva du har i oppbevaringsboksene fra Tupperware, er heller tvilsomt - men vi lover å sjekke det ut når vi besøker LG og Samsungs enorme stands senere i uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer