Brunosten er obligatorisk inventar i mange norske kjøleskap. Men hvordan åpner du brunosten? Det er ikke nødvendigvis åpenbart hvordan dette skal gjøres.
I motsetning til veldig mye annen emballasje i matbutikken, er det ingen åpningsanvisning på forpakningen. Så hvordan er det egentlig meningen at den skal angripes?
Vi har fått hjelp av merkevaresjef Tone Blandhoel hos Tine til å vise hvordan det egentlig er meningen at brunosten skal åpnes. Du kan også se noen varianter av hvordan det kanskje ikke bør gjøres:
Slik skal brunosten åpnes:
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Hvilken metode mener du er best? Les saken her: http://www.dinside.no/935366/hvordan-skal-du-egentlig-aapne-brunosten
Posted by DinSide.no on 27. november 2015LES OGSÅ: Ti ting (minst) du kan bruke brunosten til
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger