Hytte i hagen for 10.000

Mangel på plass? Bygg en hytte i hagen til minipris.

Publisert
Sist oppdatert

Maser tenåringsbarna dine om å flytte ut? Kommer svigermor på besøk i tre uker? Med litt snekkerteft og et byggesett kan du i løpet av få timer få gjestehytte i hagen.

Og kvadratmeterprisen er langt lavere enn dersom du måtte bygge på ditt eksisterende hus.

HER KAN DU SE MANGE BILDER OG PRISER PÅ LEKRE MINIHYTTER.

Fra 10.000 kroner

Anneksene - eller minihyttene - vi har sett på koster fra 10.000 kroner og oppover. De minste hyttene er 6-8 kvadratmeter store, og de største er 20-22 kvadratmeter.

Målet var å se etter enkle byggesett som man selv kan montere - og som er store nok til at de kan brukes som gjestehytte.

Den billigste vi fant var typen "Alaska" på 7,5 kvadratmeter til 9.900 kroner hos Plantasjen. Den dyreste var "Tjøme" på 21,32 kvadratmeter til 55.676 kroner. Sistnevnte er fra importøren RKC, som blant annet selger hyttene sine gjennom Maxbo, Byggmakker, Montèr og Felleskjøpet.

Hyttene er ikke vinterisolerte, noe som betyr at de fungerer best fra april til september. Ønsker man å benytte hytten også i vintersesongen, bør den ifølge importøren RKC isoleres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer