Hytte med egen strandlinje?

Fra 25 millioner til 149.000 kroner.

HYTTE MED STRANDLINJE: Du trenger ikke være mangemillionær for å kjøpe hytte med strandlinje, men det gjør jo noe med kvaliteten. Foto: Finn.no
HYTTE MED STRANDLINJE: Du trenger ikke være mangemillionær for å kjøpe hytte med strandlinje, men det gjør jo noe med kvaliteten. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke være mangemillionær for å kjøpe hytte med egen strandlinje, selv om det selvsagt utvider valgmulighetene, kvaliteten og kvantiteten hva gjelder kvadratmeter (for ikke å si mål ...) noe.

Et søk på Finn.no med ønske om strandlinje, gir drøye 100 treff. Da har vi ikke definert område, kun spesifisert at vi ønsker beliggenhet ved sjøen, og med egen strandlinje.

Nedenfor kan du se de fem billigste og de fem dyreste fritidsboligene med egen strandlinje.

Bygge ny hytte eller bygge på? Se hva du må tenke på.

Billigst

De billigste norske strandlinjeeiendommene får du fra 149.000 kroner. Bildene spår riktignok ikke mye sol og sommer, men du får strandtomt, egen brygge og bolig over to etasjer og kjeller, med innlagt strøm og vann.

Nest billigst i Norge er en strandeiendom i Vesterålen til 300.000.

Du kan se bilder og mer info om de ulike objektene i bildespesialen:


Blir Vardø og Vesterålen litt upraktisk i forhold til din bostedsadresse? Billigste hytte med egen strandlinje på Østlandet, er en 95 kvadratmeter stor hytte på Hvaler til 3,7 millioner kroner.

Vil du ha litt spenstigere hytte-arkitektur? Sjekk denne originale, splitter nye ferdighytta.

Dyrest

Den saftigste prisantydningen på fritidseendommer som er registrert med strandlinje på Finn.no, er en eiendommen "Berghøydne" ved Spindsfjorden/Farsund. Her er prisantydning 25 millioner kroner - men så får du også blant annet hovedhus, anneks, båthus, squash-hall mm.

Nestemann på stigen er 20 millioner - og da er det to eiendommer: En ved Tjøme og en ved Sandefjord. Tjøme-eiendommen er faktisk også på egen holme. Og er det egen holme du er ute etter, kan du også sjekke ut Teistholmen ved Kristiansand, med prisantydning 17,5 millioner kroner.

Klikk deg gjennom bildespesialen for mer informasjon og bilder av eiendommene.

Hva koster egentlig luksusen ved å ha en hytte deg? Du kan regne ut hva hytta koster deg per år, ved hjelp av hyttekalkulatoren på DinSide.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer