Hytte-TV i svart til vinterferien?

RiksTV påstår at de dekker 90% av norske hytteeiere.

Publisert
Sist oppdatert

Hyttelivet er ikke som det var. Det er ikke bare kortspill, kinasjakk og bunker med gamle Allers som får tida til å gå, mens regnet siler eller vinden uler om hjørnene. Nå sitter vi med hver vår PC eller mobil, mens vi gløtter på TV i blant - akkurat som hjemme.

RiksTV melder at nå stenges de gamle analoge TV-senderne i de tre største hyttefylkene, og selskapet står klar med sitt tilbud også til disse brukerne.

- På landsbasis kan 87 prosent av hytteeierne bruke vanlig TV-antenne også i den digitale verden. De tre største hyttefylkene i Norge er Oppland, Buskerud og Hedmark. I disse fylkene er hyttedekningen fra 85 til 89 prosent i det digitale bakkenettet, sier informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i RiksTV i en pressemelding.

- Vi har også landets minste tv-tilbud til de som vil ha få kanaler, sier Gjelseth.

Vanlig antenne eller parabol?

Hva som er mest vanlig kan muligens diskuteres, men forskjellige er de. En parabol er som regel vanskeligere å montere og stille inn, mens den typen antenne som RiksTV benytter seg av kan som regel settes opp av de med et ensifret antall tommeltotter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.