Hyttene du har råd til

Drømmen om hytte ved sjøen er ikke uoppnåelig. Men du må være villig til å reise litt.

Drømmer du om hytte ved sjøen? De største og rimeligste finner du lengst nord i landet.  Foto: Colourbox.com
Drømmer du om hytte ved sjøen? De største og rimeligste finner du lengst nord i landet. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som ikke er direkte berørt av finanskrisen, og kunne tenke deg å investere i en hytte, er det mye å velge mellom. Og prisene er lave - nettopp fordi en del har måttet se seg nødt til å selge for å spe på en skrantende økonomi.

Ser man bort i fra de irriterende 1-kroneshyttene, som koster langt mer enn den ene kronen de lokker med, er det rundt 230 fritidsboliger til salgs i Norge med prislapp under en halv million.

Du er ikke alene om å drømme om hytte: 30.000 har planer om å kjøpe hytte.

Ser vi bort ifra andelshytter, var den billigste vi fant en liten hytte på Svartnes i Vardø, med to soverom til 50.000 kroner. Fritidsboligen skal ha fin utsikt over Vardø, med fint turterreng og bærmyrer, og skal attpåtil ha strandlinje!

Start i det små?

Ønsker du å komme deg inn på hyttestigen, kan kanskje dette tømrete annekset i Nord-Odal være noe for deg. Det gjenstår noe arbeid med annekset, og det er utedo på tomten.

For deg som synes dette høres litt trangt ut: Tomten skal ha plass til hovedhytte. Men om byggetillatelse foreligger vites ikke. Pris: 79.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.