Hytter for 500.000,-

Du kan få både fjellhytte og egen strandlinje for en halv million kroner.

Diss kan bli dine for 500.000 kroner. Faksimiler fra Finn.no Foto: Montasje: Per Ervland
Diss kan bli dine for 500.000 kroner. Faksimiler fra Finn.no Foto: Montasje: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke være millionær for å kjøpe hytte - men det hjelper å være halvmillionær ...

Vi har sett på hva vi kan få av hytter i Norge for rundt 500.000 kroner. Et søk på Finn Eiendom gir 259 treff med nevnte makspris for fritidsbolig. Dersom vi ekskluderer alle fritidsboliger som er leiligheter, rekkehus mm. - og kun fokuserer på hytter - er tallet 209.

Norges billigste hytter: Under 300.000 kroner

I prisklassen 400.000 til 500.000 kroner er det til sammen 93 mulige potensielle objekter på Finn akkurat nå. Blant disse er det 29 hytter på fjellet, 16 hytter ved sjøen og 41 hytter i innlandet.

Null sjans for ski inn ...

Dersom du er på utkikk etter en fjellhytte nå før vintersesongen setter inn for alvor, er det fullt mulig å få en hytte på rundt 50 kvadratmeter for rundt 500.000 kroner. Men det kommer kanskje ikke som noe sjokk at dette ikke er hytter med ski inn - ski out. Dersom vi krysser av for alpinanlegg i denne prisklassen, får vi null - ingen - treff.

Det er heller ikke hytter i de mest populære (og dyreste) fjellområdene. Men ifølge prospektene og bildene, er det fullt mulig å få seg en hytte på rundt 50 kvadrat med utsikt - flere beliggende ved vann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer