I bruk: Bildekvalitet

Det er lite å si på brukervennligheten og liker du skarpe bilder er dette definitivt noe for deg. Spørsmålet er om det blir for skarpt?

Publisert
Sist oppdatert

I likhet med 30-tommeren er det utallige innstillingsmuligheter slik at du kan skreddersy bildet etter egen smak. De gode on-screen menyene gjør også sitt til at finjusteringen blir en enkel affære.

Skarpheten

Når vi kun brukte Sharp-TVen ble vi imponert over skarpheten og detaljene i bildet. Plassert side ved side med plasmamodellen til Philips ble imidlertid inntrykket noe moderert.

For det første var bakgrunnsfargene – med standardinnstillinger på begge modellene – svært ulike. Dette gjaldt spesielt rødnyansene, noe som var spesielt tydelig når vi studerte ansikter på de to TV-skjermene. I tillegg la vi merke til at enkelte detaljer i de mørkeste områdene faktisk var noe mer tydelige på Philipsen. Skarpheten til Sharp har altså sin pris.

Etter vår oppfatning er Sharps TV-bilde litt mer ”glossy”, du får litt glansbildefølelse. Til sammenligning syntes vi Philipsen ga et mer naturlig inntrykk. Hvilken modell som er mest korrekt er likevel ikke lett å si. Her vil nok personlige preferanser være avgjørende.

Husk imidlertid at begge modellene uansett gir deg store muligheter til å finjustere fargemetningen og skarphetsgraden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer