I bruk: Bildekvalitet

Flott bilde og mange finesser krydrer hverdagen for den kresne brukeren. Men noen minuser fant vi.

Publisert
Sist oppdatert

Vi likte bildekvaliteten, men det må poengteres at skjermen er kresen på kvaliteten på bildesignalene. Dette er forøvrig ingen overraskelse. Jo større TV-skjermen er, jo mer avslørende blir det hvis du har slapp kvalitet på kabelanlegget der du bor.

Når vi kjørte DVD var - ikke uventet - bildekvaliteten meget bra. Medieboksen gjør forøvrig automatisk om bildene til progressive signaler. Dette kan være en fordel for deg som ikke har en PAL-progressiv DVD-spiller, men er kanskje litt irriterende om du allerede har brukt ti-tusenvis av kroner på en progressiv spiller.

Naturlig bilde

Den store fordelen til Philips er at den leverer sterke og intense farger – som likevel virker naturlige. Generelt er vi også begeistret for detaljnivået. Ved direkte sammenligning med Sharps 37-tommers LCD-skjerm konstaterer vi likevel at den ikke er like skarp i konturene som LCD-skjermen.

Hvilken av de to skjermene som gir det ”riktigste” bildet er ikke lett å si, men generelt holder vi nok en liten knapp på Philipsen. Husk likevel at begge modellene har utallige innstillingsmuligheter slik at det er en enkel sak å finne bildeinnstilinger etter din egen smak. Igjen må vi gi honnør for at det er lett å fininstille TV-bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.