I bruk: Bildekvalitet

Bildene på denne AQUOS-modellen kjennetegnes spesielt ved at de er skarpe.

Publisert
Sist oppdatert

Førsteinntrykket var at bildet var skarpt og at det var relativt kraftige farger. Etter vår oppfatning var fabrikkinnstillingene noe mørke, men fortvil ikke: Utallige innstillingsmuligheter gjør det nemlig mulig å skreddersy bildet, slik at du får det akkurat slik du vil.

Tilnærmet selvforklarende on-screen menyer gjør for øvrig finjusteringen til en enkel affære.

Kvalitet på TV-sendingene

Jo større skjermen er, jo tydeligere blir det hvis TV-signalene dine er av laber kvalitet. Dette merker du også på denne modellen, men vi noterer i margen at Sharps modell ikke er like kresen på bildesignalene som enkelte konkurrenter.

Vi hadde for øvrig en 37-tommers plasma-TV fra Philips side om side med AQUOS-modellen. Ved direkte sammenligning var bakgrunnsfargene – med standardinnstillinger på begge modellene – noe ulike. Hvilken modell som var mest korrekt klarte vi imidlertid ikke å avgjøre, og uansett kunne begge TVene fininnstilles så forskjellene ble utjevnet.

I tillegg til vanlig kontrast, lys, farge og skarphetsjustering kan du aktivere en utvidet fargehåndteringsmeny og variere graden av støyreduksjon på bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.