I bruk: Bildekvalitet

For oss virker det som om Grundigs TV-bilde er mer nøytralt enn mange av konkurrentenes. Det tror vi er et fornuftig valg.

Publisert
Sist oppdatert

Enkelte TV-produsenter faller for fristelsen til å friske opp TV-bildet, for eksempel ved å øke fargemetningen og skarpheten. Resultatet kan ofte bli bra – spesielt når du står på avstand, men samtidig risikerer du å miste en del nyanser og detaljer i bildet.

På denne Grundig-modellen slipper du dette problemet. Her er detaljene finstemte slik at grått er grått, og svart er svart. TV-bildet er i tillegg rolig, noe som gjør det behagelig å se på, selv etter flere timer i sofaen.

Etter vår oppfatning er bildekvaliteten meget overbevisende, og vi konstaterer at Grundigs LCD-modell ikke er like kresen på billedsignalene som enkelte andre test-TVer. Det er et tegn på at DNC-finessen (forbedring av billedkvalitet ved svake signaler), fungerer slik den skal.

Trykk her for å se hvordan TVen fungerer som PC-monitor

Likevel godt med innstillingsmuligheter

Vil du fininnstille er heller ikke det noe problem, on-screen menyene er relativt enkle å forstå. Skulle du likevel klare å stille deg helt bort, kan du redde deg inn igjen ved å gjenopprette fabrikkinnstillingene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer