I bruk: Billedkvalitet & finesser

Økt kontrastnivå og muligheten til å regulere bakgrunns-belysningen er nyttige oppdateringer som skiller denne modellen fra 30-tommeren.

Publisert
Sist oppdatert

I likhet med lillebroren på 30-tommer frister denne modellen med kraftige og intense farger. På spesifikasjonene ser vi også at kontrasten har økt fra 500:1 til 800:1, mens lysstyrken har økt fra 430 til 450 cd/m2. Spesielt når det gjelder sortnivået er dette tydelig, og i mørke partier er det nå langt enklere å legge merke til detaljer, som på 30-tommeren hadde en tendens til å forsvinne.

Innstillingsmulighetene er utallige og gode skjermmenyene gjør det enkelt å stille inn TVen slik du vil ha den. Av nye muligheter satte vi spesielt pris på muligheten til å regulere bakgrunnsbelysningen.

Denne finessen er meget praktisk, og er en sterkt medvirkende årsak til at denne LCD-TVen ikke mister noe særlig av glansen når det blir mørkt i TV-stua. Du kan også aktivere optisk bildekontroll (OPC) som automatisk justerer bakgrunnsbelysningen avhengig av lyset i rommet for øvrig. Med en gang du justerer bakgrunnsbelysningen manuelt slår for øvrig OPC-funksjonen seg av.

Er bildet bra nok?

Vi gir Sharps nye modell pluss i boka for kvaliteten ved DVD-avspilling. Vi brukte to ulike DVD-spillere, og koblet til med både scart- og komponentkabel for visning av progressive signaler. Her gjør skjermen en god figur, og det er lett å la seg rive med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer