I bruk: God på TV-bilder

Vi har foret Pioneeren med både analoge og digitale TV-signaler.

Publisert
Sist oppdatert

Vurderer du å kjøpe en TV på 42-tommer eller større er utgangspunktet enkelt: Da bør du få TV-signalene dine via en digital parabol- eller kabelTV-tuner.

Dette prinsippet gjaldt også her; TV-bildet fløt hakket jevnere når vi koblet til vår digitale kabelTV-tuner fra Force.

Likevel: Denne skjermen er ikke fullt så kresen på signalkvaliteten som mange av sine konkurrenter: Også ved analoge TV-signaler var faktisk bildet helt ok.

Dette tar vi som et tegn på at Pioneers bildeforbedrings-teknikker, som f.eks. pure cinema, faktisk virker. Dette er ofte et område hvor "billig-TVene" sliter. Der forsvinner nemlig ofte bildeinformasjon samtidig som man fjerner brus og andre forstyrrelser i bildet. At dette ikke er tilfellet her gir naturlig nok pluss i boka.

Spesielt når det gjelder fargedynamikk og fargespekter er det lite å trekke. Studerer du enkelte landskapsbilder i Ringenes Herre trilogien, vil du antagelig se nyanser du ikke har lagt merke til før. Dette gjør også at detaljnivået oppleves som bra - kanskje spesielt i de lyse, men også i de mørke partiene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer