I bruk: TV, DVD, PC- og med Arnold på WMV-HD

Grundigs TV-bilde er lett gjenkjennelig. I motsetning til mange konkurrenter er nemlig bildet langt mer naturlig, eller sagt på en annen måte; det er mindre ”glossy”.

Publisert
Sist oppdatert

Rent bildemessig er Grundigs bildeoppsett ganske nøytralt. Du kan selvsagt øke fargestyrken og kontrasten manuelt, men noen store fargesprakende paletter får du altså ikke. Det du får her er bilder som ser naturlige ut, og det er det jo lite å si på. Også detaljnivået er godt, men som på nesten alle andre LCD-TVer kunne vi ønsket oss et litt bedre sortnivå.

Vi har forøvrig prøvd TVen både med og uten vår eksterne kabelTV-tuner tilknyttet, og konstaterer at Grundigen heller ikke er spesielt kresen på inngangssignalene. Dette er et viktig poeng for deg som sliter med dårlige TV-signaler. Sammenlignet med en del billig-TVer er det også hyggelig å konstatere at hakking i bildet ved panoreringer ikke er noe problem. Selv om spilleren har komponentinngang brukte vi scartinngangen ved DVD-avspilling. Dette gikk helt problemfritt.

Daglig bruk

Fjernkontrollen fungerer bra. Den ligger godt i hånden og responsen er god. Dessverre oser den av plast og ser dermed billig ut, og dette ødelegger litt av helhetsinntrykket. Som vanlig savner vi også bakgrunnsbelysning.

Vi må også nevne høyttalerne, for ikke bare er designet spesielt, også lyden er overraskende god. Her var det faktisk langt mer bass enn vi hadde ventet oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer