I bruk

Skjermen har sine positive og negative sider. Den mest positive opplevelsen fikk vi da vi koblet til PCen og spilte filmklipp i HD-format.

Publisert
Sist oppdatert

Å sette opp TVen var en rimelig grei affære. Vårt testeksemplar var en demomodell som tydeligvis allerede brukt mot UPC sitt kabelnett, derfor nullstilte vi innstillingene fra menyen, og kjørte automatisk kanalsøk. Hele søket tok cirka 7 minutter, og alle våre 16 UPC-kanaler var på plass. Bare noen ble gjenkjent med navn, det var imidlertid en enkel affære å legge inn i ettertid, samt ordne sorteringen etter vår smak.

Det var ingen nordiske språk å velge mellom på menyen, så derfor valgte vi engelsk språkdrakt. Hovedmenyvalgene ble presentert horisontalt under arkfaner, og det hele styrte vi enkelt med fjernkontrollens piltaster og OK-knapp i sentrum.

Trykke trykke trykke

Fjernkontrollen har for øvrig en ryddig design, men ikke alle knappene er like intuitive. Her måtte vi kikke i den tynne manualen, som var rimelig oversiktlig og forståelig - også denne var på engelsk. Det største problemet med fjernkontrollen var imidlertid at den måtte rettes ganske direkte mot mottakere på TVen, skrå vinkler taklet den dårlig. Vi trodde først dette skyldtes dårlige batterier, men skifte gjorde den ikke særlig mye bedre. Så selv om TVen reagerte kjapt på kommandoer, inkludert tekst-TV, ble det ofte til at vi måtte trykke mange ganger. Irriterende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.