Ikea-kjøkkenet som kan matche alt

Nå kan du få kjøkkenfronter i akkurat den fargen du vil.

INDIVIDUELT: Sjokkrosa kjøkken? Eller vil du heller ha olivengrønt, gråblått eller lysegult? Nå får du akkurat den fargen du vil - tilpasset Ikea-kjøkkenet ditt.  Foto: STUDIOIN
INDIVIDUELT: Sjokkrosa kjøkken? Eller vil du heller ha olivengrønt, gråblått eller lysegult? Nå får du akkurat den fargen du vil - tilpasset Ikea-kjøkkenet ditt. Foto: STUDIOIN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er skapdørene på kjøkkenet slitne eller ødelagte, eller er du rett og slett bare lei? Å bytte ut frontene er en enkel og rimelig måte å oppdatere kjøkkenet på.

Er du en av dem som opprinnelig har et Ikea-kjøkken, men som nå ønsker deg noe litt mer originalt, bør du ta en titt på Studioin.

Den norske firmaet har spesialisert seg på nettopp dører til Ikea-skap og skuffer.

Tanken er enkel: Du kjøper skrog og innmat på Ikea, og kjøper frontene eksternt.

Slik får du nytt kjøkken på én-to-tre.

I alle regnbuens farger

Studioin produserer fronter til Faktum, Metod, Bestå og Pax. Frontserien kalles Studio10, og fås i eik, valnøtt, og Plain / Grepp (med innebygget grep i døren). De to siste er i MDF (fiberplate med middels tetthet), med en glatt, glanset (35) overflate, og kan fås i alle regnbuens farger, samt et par tusen til ...

Så lenge du har NCS-koden, kan de lage fargen.

NCS colour system er et av flere system der tusenvis av farger er kategorisert, og gitt en kode ettersom hvor mye S (sort) Y (gult) G (grønt) R (rødt) B (blått) er blandet inn i basen. Jo høyere tall som står ved bokstaven, jo mer fremtredende er den aktuelle fargen. N står for nøytral. Det er 1950 standardiserte farger i NCS-systemet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer