Ikea med bruktbutikk

Nå åpner Ikea rubrikkannonsemarked for brukte Ikea-produkter.

BRUKTANNONSER HOS IKEA: Ikea i Sverige er først ute med forsøksprosjekt om bruktannonsemarked for Ikea-produkter på Ikeas nettsider. Foto: Ikea.se
BRUKTANNONSER HOS IKEA: Ikea i Sverige er først ute med forsøksprosjekt om bruktannonsemarked for Ikea-produkter på Ikeas nettsider. Foto: Ikea.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikea i Sverige lanserte lørdag sitt rubrikkannonsemarked for kjøp og salg av brukte Ikea-produkter, på nettsiden Ikea.se. Her kan du rett og slett kjøpe eller selge brukte Ikea-produkter - til bruktpris. Kanskje er det faktisk mulig å få tak i Ektorp-sofaen eller Billy-hylla enda rimeligere enn til nypris.

Nytt liv til Ikea-møblene med Bemz.se

Ifølge den svenske avisen DN.se, testes ideen først ut i Sverige, men møbelvarehuset skal ikke være fremmed for å starte opp i flere land.

- Det får fremtiden vise. Et sted må man begynne, og vi i Sverige er først og det kjennes utrolig kult, sier Peter Agnefäll, sjef for Ikeas svenske varehus til DN.se.

Ifølge kommunikasjonsrådgiver Frode Skage Ullebust i Ikea i Norge, er det foreløpig ingen planer om å starte opp det samme i Norge.

- Den satsningen som heter Livet Hemma i Sverige er jo veldig spennende på flere måter, de har bygget opp nettstedet som både gir inspirasjon og interiørkompetanse. Der er mulighet til å poste bilder og video, og de bruker det nå også til å skaffe nye hjem til Ikea-produkter. Det er spennende at Ikea er med og tar et ansvar gjennom hele livssyklusen, sier Ullebust til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer