Ikea snur om varehus

Vil etablere nytt konsept på Deiljordet i Vestby, melder Vestby Avis.

NYTT KONSEPT: Det ser ut til at det kan bli Trondheim 20210202. Ikea på Leangen i Trondheim.Foto: Gorm Kallestad / NTB
NYTT KONSEPT: Det ser ut til at det kan bli Trondheim 20210202. Ikea på Leangen i Trondheim.Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske møbelkjeden Ikea brukte nesten 15 år på å planlegge et varehus i Moss-området, og kjøpte i 2016 en stor tomt på Delijordet utenfor Vestby. Overraskelsen var derfor stor da de skrinla prosjektet i 2019.

Nå har møbelgiganten har snudd, melder Vestby Avis.

I forbindelse med at kommunen planla å tilbakeføre området til LNF, landbruks-, natur,- og friluftsområde, har Ikea-ledelsen tatt til orde for å fortsette planene om å utvikle Delijordet.

Planen er å etablere et møbelsenter sammen med en eller flere andre aktører.

- Ikea ønsker å være en aktiv samarbeidspartner for Vestby kommune. Vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har hatt i forbindelse med vårt nye lager. Vestby er strategisk viktig for Ikea framover, og slik vi har kommunisert offentlig tidligere er vi i prosess for å realisere en plan for denne tomten, sier Carl Aaby, administrerende direktør i Ikea Norge, til avisa.

Raskere levering

Den svenske møbelkjeden har allerede startet arbeidet med å etablere et nytt lagerbygg i Vestby. Dette skal gi bedre varetilgang i varehusene, og også gjøre det raskere for dem som bestiller på nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer