Ikeakjøkken med designerfronter?

Du må ikke velge fronter i samme merke som skapstammene.

Med nøyaktige mål og litt nevenyttighet, er det fullt mulig å velge fronter fra en annen produsent enn den som skapstammen er av. Foto: Produsenten
Med nøyaktige mål og litt nevenyttighet, er det fullt mulig å velge fronter fra en annen produsent enn den som skapstammen er av. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å fornye kjøkkenet, men ikke til enhver pris? Du har kanskje en eldre merkeinnredning fra før, men ønsker å fornye med billigere dører? Eller kanskje du har lyst på et dyrt og lekkert designkjøkken, men har ikke helt råd til å kjøpe både skapstammer og fronter i det dyre merket?

Det er mulig å mikse og matche, men gjør grundig fotarbeide først, råder ekspertene.

Få nytt kjøkken på en ettermiddag

Mulig med en porsjon nevenyttighet

- Det er ingen bransjestandard på kjøkkeninnredninger, målene på skap og stammer varierer fra leverandør til leverandør, så det kan være en utfordring å sette våre dører på andres stammer, og andres dører på våre stammer, sier kommunikasjonsrådgiver Charles Michelson i Ikea til DinSide.no.

- Når det gjelder underskap er det generelt lettere for der er målene like fra de fleste leverandører, men da er det de innvendige mål som er utfordringen, fortsetter Michelson.

Men på tross av vanskelighetene, finnes det de som med litt nevenyttighet og jobb har greid å tilpasse innredninger av andre typer med Ikeas kjøkkeninnredning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.