- Ikke bruk den

Advarer mot brannfarlig varmeovn.

BRANNFARLIG: Netthandelen tilbakekaller denne panelovnen på grunn av brannfare. «Ikke bruk dette produktet» står det i tilbakekallingen. Foto: Farligeprodukter.no
BRANNFARLIG: Netthandelen tilbakekaller denne panelovnen på grunn av brannfare. «Ikke bruk dette produktet» står det i tilbakekallingen. Foto: Farligeprodukter.no Vis mer
Publisert

Netthandelen tilbakekaller en varmeovn på grunn av brannfare.

Ifølge forhandleren skjer tilbakekallingen som et resultat av en brann, hvor man nå utreder om brannårsaken er varmeovnen. I påvente av konklusjonen, tilbakekalles alle ovner av samme type, som et føre-var-tiltak.

Dette er ovnen

Tilbakekallingen gjelder panelovnen EC-1200MDA, som er solgt blant annet av nettbutikken Netthandelen.no.

Tilbakekallingen er publisert på nettstedet Farligeprodukter.no, hvor du kan finne meldinger om farlige produkter som er solgt i Norge.

For en uke siden kunne vi fortelle om en brannfarlig Biltema-ovn som var tilbakekalt for flere år siden, men som nylig forårsaket brann i en bolig i Trøndelag. Både politi og forhandler ønsker å komme i kontakt med alle de som fremdeles ikke har levert ovnen tilbake.

Den aktuelle varmeovnen solgt via Netthandelen.no er produsert av Jiangsu Unbeatatable Radiator Co.,Ltd.

«Panelovnen inneholder en alvorlig feil. Feilen kan medføre brannfare. Ikke bruk dette produktet,» står det i tilbakekallingen.

Det gjelder for produkter som ble solgt i perioden 2012-13.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer