Ikke dyrere med TV2 likevel

Rekordstor prisøkning fra TV2 avvist av Kabeltvistnemnda.

Administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital vil nå fokusere på et enda bedre tjenestetilbud. Foto: Canal Digital
Administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital vil nå fokusere på et enda bedre tjenestetilbud. Foto: Canal Digital Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst varslet TV2 en dramatisk prisøkning for kabelTV-leverandørene. En slik økning ville utvilsomt ført til en prisøkning for kunder med TV2 i sine kanalpakker, men disse kan nå puste lettet ut. I en fersk dom slår Kabeltvistnemnda fast at TV2 ikke kan kreve mer enn markedspris.

- Dette er en viktig seier for alle TV-distributører. For forbrukerne er effekten at vi kan fokusere på et enda bedre tjenestetilbud, sier adm. direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital i en pressemelding.

Kanskje Canal Digitals kabelkunder med HD PVR-dekoder vil få softwareoppdateringer som gir mulighet til serieopptak, slik parabolkundene har? TV 2-kravet innebar en prisøkning på over 1500 prosent. - Vi har hele tiden hevdet at TV 2 får den betalingen de har krav på, såkalt markedspris. Vi er selvsagt glad for at kabeltvistnemnda har gitt oss medhold i ett og alt, sier Svein Erik Davidsen.

Les også: Enda dyrere TV-kanaler?

Fritt kanalvalg

En eventuell prisøkning ville blitt mest dramatisk for kunder av de TV-leverandørene som kun tilbyr kanalpakker - og det er de fleste. Det er foreløpig kun RiksTV som lar deg sette sammen din egen kanalpakke, slik at du kun betaler for de kanalene du ønsker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer