Ikke glem dette når du skal på visning

Visning i helgen? Her er sjekklistene du bør ha med deg.

Bli gjerne forelsket i en stemning, men ikke glem å sjekke at boligen har alt du trenger.  Foto: PER ERVLAND
Bli gjerne forelsket i en stemning, men ikke glem å sjekke at boligen har alt du trenger. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du på jakt etter drømmeboligen, men synes tilbudet av boliger til salgs har vært skrøpelig? Nå ser det ut som markedet har løsnet, og det er rundt 33.000 boliger til salgs på Finn.no.

Flere meglere DinSide har vært i kontakt med bekrefter at det begynner å tette seg til, til tross for mange fridager i mai. Ifølge eiendomsmegler Erlend Opheim i Aktiv Eiendomsmegling St Hanshaugen er det viktigste du gjør å bruke nok tid og orientere deg om objektet.

- Mange er veldig kjappe på visninger, spesielt nå som det er noen store visningshelger. Man løper fra sted til sted og er gjerne innom kun fem minutter nå som volumet har økt etter påske, sier Opheim til DinSide.

- Skal jeg bare gi ett råd så må det være å ta seg tid, og sette seg godt inn i hvert objekt man vurderer. Dette er et bra tips når man løper som et pisket skinn fra sted til sted.

Les også: Bruker mer tid på å velge kanalpakker til TV-en enn å kjøpe bolig

Ikke legg igjen hodet hjemme

Det aller viktigste når du er på boligjakt er at du kjøper en bolig du kunne tenke deg å bo i. Men i tillegg til den viktige magefølelsen er alle de kjedelige detaljene man ikke tenker på når de stemmer og virker, men som kan bli problematisk om det er noe som ikke stemmer. Vi har gjort jobben enklere for deg:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer